Handla tryggt. 
Frakt från endast 29:-
Fri frakt från 350:-

Frakt från endast 29 kronor!
Fri frakt från 350 kronor!
Snabba leveranser!
Många trygga betalsätt du kan lita på.

Black friday is a safe friday!

Du ska alltid kunna känna dig säker, trygg och snygg med våra produkter för din personliga säkerhet.  Det ska inte behöva vara tråkigt, eller ens bara funktionellt, att vara säker i vardagen.

Våra säkerhetsprodukter från Bling Sting i USA erbjuder det där lilla extra som du kan behöva för att vara  komplett i alla situationer.

Personlarmet Ahh!-larm för ett herrans liv som verkligen kan skrämma bort allt otrevligt. Med 115 decibel kommer du definitivt att märkas!

Det snygga första hjälpen-kitet påminner om en liten clutch som man har när man går på cocktailparty. Kitet innehåller precis det man behöver när nöden kräver, såsom väskor oftast gör.

Nödhammaren Glammer blir din bästa vän när du inte kan ta dig ur bilen på vanligt sätt i en nödsituation. Du kan slå sönder sidorutan med den karbidförstärkta stålspetsen, och skära av ett säkerhetsbälte som har fastnat med det skyddade knivbladet på hammarens skaft. Nödhammaren fäster du snyggt på bilens solskydd, så att den alltid är lättåtkomlig.