Handla tryggt. 
Frakt från endast 29:-
Fri frakt från 350:-

Frakt från endast 29 kronor!
Fri frakt från 350 kronor!
Snabba leveranser!
Många trygga betalsätt du kan lita på.

Det är mig du ser, rakt upp och ner!

Ok, hur svårt kan det vara? Hur svårt kan det vara att bara vara sig själv?

Vi pratar om att vara sig själv i alla möjliga situationer. Allt från att tillåta sig till att få uttrycka sina egna åsikter, säga nej till sådant man absolut inte vill göra eller till att bara följa en dröm istället för att sitta kvar på det måndagståg som alla andra sitter på.

Det har visat sig vara ganska svårt. Har det alltid varit det? Jag har ingen aning egentligen. Jag har bara reflekterat över att det egna självförtroendet har det tufft emellanåt, hos många. Även hos mig.

Vad skulle hända om vi gick lite utanför vår comfort-zone? Om vi vågade lita lite mer på oss själva och våra egna beslut. Vad är det absolut värsta som kan hända?

En pizzabagare sa till mig en gång (för hundra år sedan) på knagglig svenska; ”Efter dig är det kaos!” Jag fattade aldrig riktgt då vad han menade, men jag gillade hur meningen låg i munnen. ”Efter mig är det kaos!”

Det han menade var att om man inte ser om sig själv först kan man inte vara till för någon annan. Bra sagt!

Se till att göra denna mörka årstid lite ljusare genom att ge dig själv lite extra ljus, i allt du gör.

Det går att vara ett kärleksfullt ego! 😍

det-aer-mig-du-ser-rakt-upp-och-ner-nwd9mlrpvl0w4e9flxatpd6a6fkw7kwxpadxpq9e28