Handla tryggt. 
Frakt från endast 29:-
Fri frakt från 350:-

Frakt från endast 29 kronor!
Fri frakt från 350 kronor!
Snabba leveranser!
Många trygga betalsätt du kan lita på.

Ekokuben växer

Se hur ekokuben gror

Här kan du se hur det går till när man odlar en enhörning, blomma eller kryddväxt i en ekokub. 

Ekouben är naturligt vacker att låta blomman få växa och leva i,  men vill man få den ännu större går det utmärkt att sätta ner hela kuben med växten i en större kruka. 

Vill man inte plantera om hela kuben kan man använda den för att dekorera i hemmet istället.

Dag 3

Det är viktigt att vattna ekokuberna regelbundet med ca 30 ml vatten så att växterna får de bästa förutsättningarna att börja gro. Bönväxten har en otrolig växtkraft, så redan andra dagen kan man börja skymta bönan i odlingsgranulatet. Solrosen har redan slagit ut på tre ställen. 

Dag 5

Ställ ekokuberna ljust i ett fönster för att växtprocessen ska bli så bra som möjligt. Det är en rolig och spännande liten resa man får göra när man följer deras utveckling från frö till färdig växt.

Dag 7

Ekokuberna växer fort när de väl börjat gro. Nu kan man verkligen skymta en ståtlig enhörning och hur bönväxtens blad börjat titta fram. Solrosen sträcker sig mot himlen. Vi vet ju alla hur stor en solros till slut kan bli.

Dag 8

Här händer det verkligen grejer!  Nu ser man den söta enhörningen på bönan. Vem vill inte odla sin egen enhörning nu när man kan?

Dag 12

Nu växer de fort! Snart är det nog dags att plantera bönväxten och solrosen i större krukor. På det viset får vi de jättestora om vi har tur. Är man däremot nöjd med att ha de mindre kan de få vara kvar i kuben.

Stort lycka till med