Handla tryggt. 
Frakt från endast 29:-
Fri frakt från 350:-

Frakt från endast 29 kronor!
Fri frakt från 350 kronor!
Snabba leveranser!
Många trygga betalsätt du kan lita på.

En ny kompis i shopen-färgglada hårsnoddar!

Det var en het dag med 28 grader i skuggan. Det var då jag såg vår nya produkt, på en trång marknad på härliga Gran Canaria.

Människor stod i en halvcirkel och lyssnade uppmärksamt på någon. Bakom ett bord stod en kvinna och demonsterarade decimterlånga tvinnade snören. Jag lade märke till att de var så färgglada.

Hon visade hur man enkelt satte dem som en tofs i håret och hur man lätt tog ur dem. Vips! Så hade hon fixat en snygg frisyr. Och på ett ögonblick därefter så satt snöret runt armen.

Jag blev så nyfiken att jag stannade och tittade. Bara några sekunder senare så hade hon flätat in flera av dessa färgglada snören i sitt hår.

Detta var första gången jag kom i kontakt med Tris Tras – en slags kombinerad hårsnodd och armband som tillverkas på Gran Canaria av återvunnen textil. Bara det är ju spännande! Färgerna kan slumpvis bli väldigt olika beroende på vilken textil som kommit in för dagen för att återvinnas.

Idén kändes ny och spännande. Jag såg framför mig tjejer i alla åldrar hemma i Sverige  som skulle vilja använda de här roliga hårsnoddarna. Det är verkligen en annorlunda accessoar att ge till sig själv eller någon man tycker om. Sådana här skulle jag vilja ta hem, och så blev det!

Smidiga hårsnoddar eller vänskapsarmband

Nu har vi ett fullt lager av härliga och roliga hårsnoddar och armband i alla kulörer.

Du kan utan problem vara håröm eller vara hur usel som helst på att sätta en tofs i håret! Hårsnoddarna har en ögla som du trär håret igenom därefter är det bra att dra till, och allt är klart!

Våra 5-pack är jättekul att använda som vänskapsarmband eller vänskapshårband där man kan byta färger med varandra.

Tipsa oss!

Är du ute på resor och stöter på roliga produkter som kan addera något till en personlig stil  så glöm inte att tipsa oss! Vi är ivriga att fylla vår butik med ännu fler roliga och udda produkter för personlig design. Och vi är mycket tacksamma om du hjälper oss!