Handla tryggt. 
Frakt från endast 29:-
Fri frakt från 350:-

Frakt från endast 29 kronor!
Fri frakt från 350 kronor!
Snabba leveranser!
Många trygga betalsätt du kan lita på.

I år tänker vi inte gråta över trasiga pepparkakor

Köp våra julmönstrade damstrumpor och herrstrumpor med roliga mönster som passar vid jul. 

Skapa dina egna traditioner

Snart är julen här. Ja men så är det, vare sig man vill det eller inte. Egentligen börjar den propsa på sin närvaro redan i början av november.

SE MIG! NU ÄR JAG HÄR OCH JAG HAR TÄNKT ATT STANNA ETT TAG!! Men herregud julen, du behöver väl inte skrika mig i örat!?

Det börjar med 2017: års modell av adventsljusstake, som så fint står och lyser i skyltfönstret. Oj, den var snygg, fast det är väl inget fel på den jag har eller?  När är det advent egentligen?

Jag tror vi är många som kan känna stress och press inför advent och jul. Så även jag. Jag har dock dragit ner kraftigt på måsten just för att jag ska hinna njuta innan julen tar slut.

Det kan finns både positiva och negativa känslor som förknippas med julen. Jag har lärt mig att fokusera på det positiva. Jag tycker att julen är härlig. Alla dofter, julmusiken(som man till slut kräks på, men det hör till!), skumtomtarna och samvaro med människor som jag tycker om.

Jag är så fantasilös att jag köper färdigt pepparkakshus som bara är att limma ihop, enkelt och smidigt. Det är ändå pyntet som är grejen, och där brukar det finnas fantasi!

Pepparkakor bakar jag, mest för doften, men de har en tendens att gå sönder. Jag vill ju ha så tunna som möjligt men redan när jag lägger de på plåten brukar gumman bli sned och bryta en arm eller ett ben. De blir varken raka eller ens kompletta.

Jag har insett att det är såhär mina pepparkakor ser ut, men så är det ju faktiskt MINA pepparkakor.

Julklappar brukar mest vara för barnen men även vuxna gillar att få julklappar. Jag älskar att få små söta paket. Det måste inte vara något avancerat eller märkvärdigt. Det är tanken bakom som räknas. Det är alltid roligt att göra någon annan glad.

Se till att skapa traditioner som passar din person och skippa traditioner som inte gör det.

Lycka till i julhandeln och glöm inte att stanna upp och andas ibland!

/Anja