Handla tryggt. 
Frakt från endast 29:-
Fri frakt från 350:-

Frakt från endast 29 kronor!
Fri frakt från 350 kronor!
Snabba leveranser!
Många trygga betalsätt du kan lita på.

Strukturerat kaos

Jag vill hävda att det är fullständigt normalt att ha ett strukturerat kaos! Jag skulle säga att det nog är mer normalt än att ha en processkarta som slår kullerbyttor av glädje varje gång, för att du bockar av alla göromål i rätt ordning. Bra processflöde kallas det visst.

Mina flöden kan vara jättebra även om de inte flödar i jämn takt och alltid i rätt ordning. Ja det kan bli lite jobbigt mellan alla post-its . Jag överlever dock det, varje gång! Jag kommer dessutom ut på andra sidan med ”frisyren” i behåll. 

Det är lite som det här med återvinningen. Jag har en idé om när jag ska ta med där påsarna för att återvinna. Under tiden idén formas, dvs vilken dag, tid etc, fylls det på i påsarna. De blir överfulla, jag tvingas ta en till och en till. Till slut har jag inte plats för alla påsar med återvinning. Jag måste nu ut till miljöhuset, med hela kroppen full av påsar  ser jag ut som ”hej kom och hjälp mig!” ( det är dock ingen annan som ser mig för någon hjälp får jag inte) men återvinner det gör jag!

Mitt skrivbord är lite stökigt, jag vet, men jag har nu lagt upp en ny strategi. Jag ska rensa undan och få lite struktur helt enkelt. Skapa luft!

Det är en idé jag har som ska formas över helgen och en ny processkarta ska skapas.

Jag önskar er alla en härlig helg med eller utan struktur!

/Anja

Check på den!