Handla tryggt. 
Frakt från endast 29:-
Fri frakt från 350:-

Frakt från endast 29 kronor!
Fri frakt från 350 kronor!
Snabba leveranser!
Många trygga betalsätt du kan lita på.

Vi bidrar i kampen för att bota diabetes!

Varje krona räknas!

2017 är året då stor uppmärksamhet äntligen har riktats mot folksjukdomen diabetes. En sjukdom som orsakar mycket lidande för både barn och vuxna.

Den 14:e november hölls en gala i TV3 till förmån för forskningen kring diabetes typ 1 och 2. Det kom in 5,7 miljoner kronor, en riktigt bra början!

Vi på Define Me har ett extra stort engagemang i denna fråga, eftersom vår Anja har diabetes sedan barnsben. Här kan du läsa en artikel om henne och hennes diabetes.

Anja berättar:

Diabetes är som en livslång övervakare av min kropp. Minsta lilla felkalkylering och kroppen kommer att svara på olika sätt. Att leva med diabetes är lite som att balansera på en slak lina.

Vi har bestämt oss för att bidra i kampen för att forska fram ett botemedel mot denna folksjukdom.

Vårt företag kommer därför att skänka 5% av hela vår nettoförsäljning från julhandeln i webbshopen under december till Barndiabetesfonden. För att inte starta från noll nu i början på december, så lägger vi till 1000 kronor till att börja med.

Inbetalningen till Barndiabetesfonden sker då vi har stämt av december månads försäljning.

Vill du vara med och kämpa? Nu vet du att för varje produkt du köper hos oss under december månad, så går lite av dina pengar till ett väldigt viktigt ändamål.