Om Define Me

Produkterna hos oss på Define Me ska boosta ditt självförtroende och hjälpa dig att synas i mängden. Du ska känna dig som en superhjälte med våra strumpor, underkläder och accessoarer.
Produkterna hos oss på Define Me ska boosta ditt självförtroende och hjälpa dig att synas i mängden. Du ska känna dig som en superhjälte med våra strumpor, underkläder och accessoarer

Vi hoppas att du redan har upptäckt att vår webbshop inte är som andra. Här har vi alltid ögonen öppna, och bevakar ständigt hur trenderna utvecklas inom personlig design.

Med personlig design menar vi allt som du kan bära på dig. Det kan vara strumpor, underkläder, smycken, hårband, handväskor, plånböcker, mössor, handskar  eller något annat – you name it!

Vi har målet att fortsätta utvecklas som den coolaste webbutiken för personlig design i detta universum. Men det är ett stort och ansvarsfullt uppdrag, och vi klarar det inte själva. Det är därför vi hoppas att du som gillar våra produkter ska vilja hjälpa oss.

Oavsett om du tar en tur till grannbyn, eller till andra sidan av klotet, så kan du hjälpa oss. Om du håller ögonen öppna för nya trender och nya coola produkter, så kan du ge oss tips på vad vi borde sälja i butiken.

Alla tips som leder till nya produkter kommer att belönas med en fri produkt från våra lagerhyllor.

Vår butik ska vara magisk – det vi har på hyllorna ska kunna förvandla vem som helst av oss från vanlig till extraordinär. Våra designproduker – strumpor, underkläder, accessoarer eller vad det än än må vara – ska boosta dig till att bli din egen superhjälte.

 

Kontaktuppgifter

Define Me Scandinavia AB
Smedjegatan 9
392 39 Kalmar

Telefon: 0480-230 60

Organisationsnummer: 559077-2173