Tipsa oss

Fält markerade med * krävs

Hjälp oss att utveckla butiken!

Vi hoppas att du redan har upptäckt att vår webbshop inte är som andra. Här har vi alltid ögonen öppna, och bevakar ständigt hur trenderna utvecklas inom personlig design.

Men vi är bara ett fåtal personer i bolaget, och vi har inte möjlighet att ha koll på allt nytt och coolt som händer inom vårt område. Därför behöver vi din hjälp!

När du är ute världen, oavsett om du är i grannbyn eller på andra sidan klotet, så ber vi dig att hålla ögonen öppna. Kanske hittar du en produkt som du tycker att vi borde sälja här?

Vi är intresserade av allt tips vi kan få på produkter inom personlig design. Med detta begrepp avser vi allt som du kan klä på dig, eller bära på dig, som förstärker och boostar dig.

Det kan vara strumpor, underkläder, smycken, hårband, handväskor, plånböcker, mössor, handskar, smink, parfym  eller något annat – you name it!

Alla tips som leder till att vi tar in en ny produkt i sortimentet kommer att belönas med en fri produkt från våra lagerhyllor, samt naturligtvis en bloggpost där vi ger dig credit för att ha tipsat om produkten.

Har du ett bra tips? Fyll i formuläret här, så tittar vi på det och återkommer!

Tack för hjälpen – tillsammans kan vi göra den här webbutiken till universums coolaste!