Handla tryggt. 
Frakt från endast 29:-
Fri frakt från 350:-

Frakt från endast 29 kronor!
Fri frakt från 350 kronor!
Snabba leveranser!
Många trygga betalsätt du kan lita på.

Besök vår Youtube-kanal

Vår egen Youtube-kanal

Odla lite kärlek på ett roligt sätt!

Ekokuben är ett nytt och roligt sätt att odla växter på. Börja vattna kuben regelbundet och du har snart en fin blomma, ört eller bönväxt som blir en fin dekoration i hemmet. Varje kub har ett fint eller roligt budskap. När växten börjar växa och bli stor planterar du hela krukan i en större.

Tris-Tras, färgglada och smarta!

Våra tris-tras är inte som andra hårsnoddar på marknaden. Tris-Tras tillverkas nere på soliga Gran Canaria av återvunnen textil. Materialet gör att de inte sliter sönder håret, är lätta att sätta upp och blir en sprakande färgsymfoni för håret!

Det finns ingen hejd på nya ideér!

Om du inte redan har stiftat bekantskap med våra ekokuber är det dags att göra det nu. Du har inte sett något liknande tidigare.( Inte i filmväg heller!😅) Så söta och roliga!

Svala och sköna Clicksocks!

Snart är sommaren här och vad passar inte bättre då än våra Clicksocks. I hela 97% bomull blir de svala och sköna för fötterna. Passar även att bada med, om man vill. När du badat färdigt klickar du bara ihop dem och slänger upp dem på torkvindan.

Sista dagen träffade vi våra kompisar

Våra alldeles unika och coola strumpor som vi har i shopen fanns såklart på plats med nya kollektioner, både för våren och hösten. Nya modeller är nu på väg in till oss. Jiipii!

Mässhallen hade tolv våningar....

Mässhallen hade tolv våningar och på varje våning fanns det väldigt stora ytor med massor av utställare. Det var inte lätt att hitta. Det hände väl att man då och då drunknade i alla intryck av produkter.

Allt som luktar gott borde gå att äta!

Naturligtvis sprang vi på en monter med otroligt roliga badmuffins som tyvärr inte gick att äta, men att däremot borra ner näsan i dem gick utmärkt.☺️ 

Resan mot Frankfurt och Ambiente börjar i ett kallt Svedala

Varje år drar Define Me ner till Frankfurt och mässan Ambiente för att hitta inspiration och produkter till webshopen. I vårt sökande är våra kunder det absolut viktigaste!

(Katten Sandy var bara rekvisita och en lätt missnöjd modell som  tyvärr inte fick följa med ner på mässan.)